Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τα χλιδάτα μπάνια του Σίμου Κεδίκογλου (Φωτογραφίες)

Τα χλιδάτα μπάνια του Σίμου Κεδίκογλου (Φωτογραφίες) 

Στιγμές χαλάρωσης και χλιδής σε ένα μαγικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι απλησίαστες για τους…κοινούς θνητούς, επέλεξε να ζήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, από τις 15 έως τις 19 Αυγούστου.

thallata 6Παρέα με την αγαπημένη του Αδαμαντία Κόλλια, μακριά από την φλεγόμενη Αθήνα και τις κοινωνικές αναταραχές που προκαλούν οι κυβερνητικές επιλογές για άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ο κ. Κεδίκογλου κατέλυσε σε ένα από τα πλέον lux ξενοδοχεία της Εύβοιας και συγκεκριμένα το Thalatta Seaside Hotel Experience το οποίο βρίσκεται στο θέρετρο της Αγίας Άννας, σε απόσταση 15 λεπτών από το Μαντούδι.
thallata 4Η παραμονή του κυβερνητικού εκπροσώπου στο υπερσύγχρονο resort με τις απλησίαστες για τους απλούς πολίτες τιμές, δεν πέρασε απαρατήρητοι από τους υπόλοιπους θαμώνες του συγκροτήματος. Σίμος και Αδαμαντία αποχωρίζονταν συχνά το πολυτελές δωμάτιό τους και επέλεγαν να περνούν την περισσότερη ώρα της ημέρας στα γαλανά νερά -όχι της θάλασσας η οποία βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το ξενοδοχείο αλλά- της πισίνας.
Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το e-reportaz ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η επίσημη αγαπημένη του και πρώην αποσπασμένη στο γραφείο του, χάρηκαν τη διαμονή τους στο resort με παιχνίδια στο νερό και πολύ κολύμπι. 

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η αγαπημένη του Αδαμαντία στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

kedikoglou_2
kedikoglou_3
kedikoglou_4

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρέπει να είχε επιλέξει εδώ και καιρό το συγκεκριμένο resort για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, καθώς το ξενοδοχειακό συγκρότημα που προσφέρει -μεταξύ άλλων- και υπηρεσίες SPA είναι full booked μέχρι και τα τέλη Αυγούστου.

thalatta 3Σε ό, τι αφορά το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει (;) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις ημέρες χλιδής εκτιμάται ότι αγγίζει το μισό των ετήσιων αποδοχών ενός χαμηλοσυνταξιούχου. Είναι ενδεικτικό ότι οι τιμές για μια βραδιά διαμονής στο Thalatta ξεκινούν από 170-200 ευρώ για τα πιο…απλά δωμάτια. 
Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα SPA και οι υπόλοιπες καλλωπιστικές παροχές του ξενοδοχείου.
Ο διορισμός και το «μοιραίο» φιλί
simos adamantiaΗ σχέση του Σίμου Κεδίκογλου και της Αδαμαντίας Κόλλια, οι κοινές τους έξοδοι αλλά και τα φιλιά που αντάλλαξαν στο Σούνιο στα τέλη Ιουλίου και δημοσιεύθηκαν στον Τύπο, ήταν η αφορμή προκειμένου να αποκαλυφθεί η ρουσφετολογική τοποθέτηση της κας Κόλλια στο πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Η απόφαση διορισμού δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

kedikoglou DIORISMOS KOLLIA
Ο διορισμός-πρόκληση της κας Κόλλια
Φυσικά μετά τα καρέ που «πρόδωσαν» την σχέση μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και της Αδαμαντίας η δεύτερη αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο τρανταχτό ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου καθώς είχε προηγηθεί ο διορισμός γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ!

e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου