Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Υπερπαραγωγή...η Νέα Μέρα ενός προδιαγεγραμμένου "θανάτου" από το φίλο του Χρήστο Ζ.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων προσπαθεί να κερδίσει η παρέα του Χρήστου Ζώη...γιατί για το εκλογικό παιχνίδι το έχει χάσει πριν ακόμα κατέβουν στο γήπεδο...Προσπαθούν λοιπόν τα πληρωμένα φερέφωνα που επαγγέλλονται την πολιτική...να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα και μια αναμπουμπούλα με αποκλειστικό στόχο το να θολώσουν τα νερά ,να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση ,μιας και ως γνωστό στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Ο Χρήστος Ζώης τον ξέραμε ως τώρα για ένα σοβαρό πολιτικό, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την σημερινή του μετάλλαξη.Ρε Χρήστο τα παλικάρια που σου φτιάχνουν την στρατηγική πολιτική και το γενικό σχεδιασμό σε οδηγούν στον όλεθρο δεν το βλέπεις; Ο ογκόλιθος της πολιτικής ο κ. Μανώλης Ιωάννης ενδιαφέρεται να χαρίσουμε χρήματα στον Άδωνι το λεβεντόπαιδο ενώ σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχεται πως το μεγάλο του μαράζι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος.

Ρε παιδιά από το να συντηρείτε την δικιά σας προσωπική βεντέτα ,γιατί από τους ΑΝ.ΕΛ. κανείς δεν ασχολείται με την παρέα σας, δεν χρησιμοποιείτε το μυαλό σας και την ενέργεια σας ,στον αντιμνημονιακό αγώνα! Αν εξακολουθείτε ακόμα να είστε αντιμνημονιακοί και δεν μαγειρευτέ την κωλοτούμπα σας.
Υ.Γ. :Σύμφωνα με πληροφορίες από την Χαροκόπου υπάρχει μαζική επιστροφή στελεχών που παραπλανήθηκαν  (όπως δηλώνουν) ,πήγαν στη Νέα Μέρα και τώρα επέστρεψαν στον φυσικό τους χώρο στο κίνημα που συνδημιούργησαν για να υπηρετεί το λαό και όχι την αμετροέπεια και τις φιλοδοξίες των επαγγελματιών της πολιτικής. Καλές οι κορώνες και τα τρικ για την ταμπακιέρα τίποτα, δεν σας μετράει κανείς ρε Χρήστο δεν το βλέπεις πως πας στο γκρεμό.Σε θεωρώ άξιο και τίμιο πολιτικό, (έχουμε συνεργαστεί μάλιστα στο παρελθόν) εγώ έχω να σου πω, πως ο τόπος μας παραμιλά με τις επιλογές σου. Μακάρι να γίνεις ξανά αυτό που ήσουν ή που πίστευα πως είσαι.




Ένας φίλος του Χρήστου Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου