Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«Βούρκωσαν» κι έκλαιγαν ακόμη και τα ρυμουλκά…

«Βούρκωσαν» κι έκλαιγαν ακόμη κι οι «μπουρού» των ρυμουλκών το μεσημέρι της Δευτέρας στο τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Παπάκη που έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι, μόλις 62 ετών.

Απέναντι από τον Αγ. Σπυρίδωνα, στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, την ώρα ακριβώς που έβγαινε από την Εκκλησία το φέρετρο με την σωρό του ναυτικού πράκτορα Χρ. Παπάκη, τα ρυμουλκά που είχαν συγκεντρωθεί λίγα μέτρα έξω από το ντόκο, άρχισαν να σφυρίζουν αποχαιρετώντας έναν άνθρωπο που «έφαγε» τη ζωή του στο λιμάνι, δίνοντας παράλληλα δουλειά στα ρυμουλκά με τις πρακτορεύσεις, την δουλειά του. «Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν» είπε άλλος παλιός ναυτικός πράκτορας βουρκωμένος κι αυτός.

Ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Σοφία Βούλτεψη και Τ. Μελάς, οι πρώην δήμαρχοι Χρ. Αγραπίδης και Κ. Μούρτζης (της Αίγινας), δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι των Επιμελητηρίων, της αγαπημένης του ομάδας, του Εθνικού, της διαιτησίας, που επίσης υπηρέτησε και φυσικά ο κόσμος της Ναυτιλίας ήταν εκεί στο τελευταίο «χαίρε» στον αγαπητό σε όλο το λιμάνι Χρήστο. Αντίο…




portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου