Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «ΑΝΕΛ», Γ. Λαϊνιώτης μιλώντας στην ''Π.Γ.'' προβλέπει «ξεσηκωμό» των Ελλήνων


Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «ΑΝΕΛ», Γ. Λαϊνιώτης μιλώντας στην ''Π.Γ.'' προβλέπει «ξεσηκωμό» των ΕλλήνωνΜόνο αν οδηγηθούμε σε εκλογές, θα αποφύγουμε τα χειρότερα ως χώρα και ως Έθνος. Αυτό εκτιμά ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Λαϊνιώτης, προβλέποντας πως ο ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί, γιατί δεν αντέχει άλλο. Ο κ. Λαϊνιώτης μιλώντας στην «Π.Γ.» σχολίασε τα πολιτικά τεκταινόμενα, καθώς και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματός του, το οποίο όπως επισημαίνει, παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα και δυναμική.

Κύριε Λαϊνιώτη, πληθαίνουν τελευταία οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που θέλουν το κόμμα σας, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», να περνάνε μια περίοδο εσωκομματικής αναταραχής  και να βρίσκονται σε υπαρξιακή κρίση. Ποια είναι η δική σας τοποθέτηση επ’ αυτού;


Και εγώ θα σας ρωτήσω με τη σειρά μου: ποιοι τα λένε, τα ανακυκλώνουν, και τα αναπαράγουν όλα αυτά. Μήπως είναι τα γνωστά, μεγάλα, συγκροτήματα Τύπου και της διαπλοκής που πολεμάνε συστηματικά τους Ανεξάρτητους Έλληνες;
Λυπούμαστε που τους χαλάμε τη σούπα και το κόμμα μας είναι σταθερά ανένδοτο στον αγώνα του δοκιμαζόμενου λαού κατά της τρόικας και των Μνημονίων της.
Και, ειλικρινά, πολύ θα ήθελα να δω τη στάση των συγκεκριμένων συγκροτημάτων της διαπλοκής και της διαφθοράς, τώρα που θα ξαναέλθει η τρόικα και θα απαιτήσει νέα, πιο σκληρά και επώδυνα μέτρα για τον ελληνικό λαό.
Τώρα, το αν το κόμμα μας περνάει κρίση ή όχι, από την πλευρά μου θα σας παραπέμψω σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις οποίες οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» παρουσιάζουν μια αξιοσημείωτη σταθερότητα και δυναμική.
Και παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι τα μεγάλα διαπλεκόμενα συγκροτήματα ενημέρωσης, όχι μόνο δεν προβάλουν τις θέσεις μας, αλλά μας πολεμούν και μας υπονομεύουν συστηματικά. Τροφή για σκέψη…. 

Εσείς, ως κόμμα, τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει ή τι μπορεί να γίνει καθώς φαίνεται ότι οδηγούμαστε εκ νέου σε αδιέξοδο; 

Να ξεσηκωθούμε ως Έλληνες και να δείξουμε στους κυρίους της τρόικας τον δρόμο της εξόδου. Δεν πάει άλλο! Άλλωστε, και αυτοί οι ίδιοι έχουν αναγνωρίσει κατά καιρούς και έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει λάθος και ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει.
Κι εμείς τι κάνουμε ή τι πρέπει να τους κάνουμε; Να αποδεχόμαστε σαν κλασικοί «Yes Men» τις καταδικαστικές συνταγές τους που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο; 
Όπως δείχνει και η ίδια η ιστορία, οι Έλληνες είναι ένας υπερήφανος λαός και αυτό οι κύριοι της τρόικας και οι εν Ελλάδι υπηρέτες τους θα το αντιληφθούν και θα το κατανοήσουν από την καλή.

Τι εννοείτε ή για την ακρίβεια τι υπονοείτε; 

Βλέπω και προβλέπω αυτό που βλέπει κάθε λογικός άνθρωπος: ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα τους πάρει στο φαλάγγι γιατί δεν αντέχει άλλο.

Δεν υπάρχει, δεν φαίνεται στον ορίζοντα κατά τη γνώμη σας κάτι άλλο;

Φυσικά και υπάρχει. Να οδηγηθούμε το συντομότερο δυνατό σε εκλογές, ούτως ώστε και ο κυρίαρχος λαός να αποφασίσει γι’ αυτούς που του έχουν κλέψει τη ζωή, αλλά και για να αποφύγουμε τα χειρότερα ως χώρα και ως Έθνος.
Οφείλουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε, ως γνήσιοι Έλληνες για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας. Το οφείλουμε αυτό στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου