Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Eπάγγελμα Βλαχοδήμαρχος> Μετά από καιρό θα συμφωνήσουμε με τον Τσίπρα σε ότι πιο επαναστατικό εκστόμισε ως σήμερα!


Μετά από καιρό θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Αλέξη Τσίπρα στον επικό χαρακτηρισμό  βλαχοδήμαρχοι.

Ήταν ότι πιο επαναστατικό ακούστηκε από το στόμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε την εντύπωση (τόσο ο ίδιος όσο και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) ότι εκτελεί συμβόλαια για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων της διαπλοκής.


Ο Τσίπρας μιλώντας για βλαχοδήμαρχους εξέφρασε απόλυτα την αίσθηση που έχει η κοινή γνώμη για την πλειοψηφία των δημάρχων της βουτηγμένης στη διαφθορά τοπικής αυτοδιοίκησης. Φυσικά το ίδιο βλαχοδήμαρχοι θα γίνουν,-σε πρίπτωση που εκλεγούν-και κάτι σκατόφατσες που έχει μαζέψει ο Τσίπρας στην Κουμουνδούρου.
Δεν είναι όλοι οι δήμαρχοι λαμόγια. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των εντίμων που πασχίζουν να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.
Για τους πολίτες όμως η πλειοψηφία των αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι βλαχοδήμαρχοι, πράγμα φυσικό, μια και προέρχονται, κατά κύριο λόγο, από τις μολυσμένες δεξαμενές των κομματικών στελεχών όλου του πολιτικού φάσματος. Αν εξαιρέσεις κάποια παιδιά που έμπαιναν στην ΚΝΕ για να αλλάξουν τον κόσμο, σχεδόν όλο το υπόλοιπο κομματικό προσωπικό-ιδίως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ-είναι ότι πιο ανίκανο και άχρηστο διαθέτει η ελληνική κοινωνία. Ρεμπεσκέδες του κερατά. Το διαπιστώνεις άλλωστε αν αναλογισθείς τι φρούτα –βουλευτές, υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι-έχουν περάσει από τη βουλή και τους κυβερνητικούς θώκους στη διάρκεια της μεταπολίτευσης κι ως σήμερα.
Ότι πιο κηφηναριό διέθετε η ελληνική κοινωνία έσπευδε  διαχρονικά να ενταχθεί στον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Από την εποχή που οι γιαγιάδες μας έδιναν αυγά και κοτόπουλα στους τοπικούς βουλευτές για να διορίσουν τα παιδιά τους, ως σήμερα, οι πιο τραχανοπλαγιάδες από τους νέους και τις νέες της χώρας επιλέγουν να τρουπώσουν στις λίστες των κομμάτων, ώστε στη συνέχεια να τρουπώσουν στο δημόσιο.

Από αυτό τον συρφετό των τραχανοπλαγιάδων εκλέγονται στη συνέχεια οι Έλληνες βλαχοδήμαρχοι, τις φωτογραφίες των οποίων αρκεί να τις βάλεις σε ένα άλμπουμ για να μείνει στην παγκόσμια ιστορία σαν μία από τις μεγαλύτερες ύβρεις στην αισθητική, από γεννήσεως του ανθρώπινου γένους. Πρόκειται για πιο μεγάλα "μούτρα" ακόμη και από συγκέντρωση προέδρων της ΕΠΑΕ!

Οι βλαχοδήμαρχοι σε αγαστή συνεργασία με τους κολλητούς τους εργολάβους καταληστεύουν δεκαετίες τώρα τα κρατικά ταμεία-δηλαδή όλους μας. Και η τελευταία πινακίδα οδικής κυκλοφορίας έχει κοστίσει τουλάχιστο 1.000 φορές πάνω από την πραγματική της αξία.
Το ίδιο αστείο, γραφικό και γαμώ τα γαμώτα θέαμα αποτελεί και η  σύζυγος ή ο σύζυγος του βλαχοδήμαρχου. Κανείς σοβαρός άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, δεν θα επέτρεπε στον σύντροφό του να κατέβει στις δημοτικές εκλογές με τον κίνδυνο ο ίδιος να γίνει σύζυγος βλαχοδήμαρχου. Η σύζυγος του βλαχοδήμαρχου που απολαμβάνει τον ρόλο της είναι επίσης μία κατηγορία από μόνη της που χρίζει ειδικής (ψυχ)ανάλυσης.
Πρέπει να κουβαλάς πολλά καντάρια βουκολοβλαχιάς για να θέλεις να είσαι σύζυγος βλαχοδήμαρχου.  Για να διαπιστώσετε πόσο σωστός είναι ο χαρακτηρισμός βλαχοδήμαρχος δεν έχετε παρά να περιμένετε να δείτε τι σόι σκατόφατσες θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά.  Όλα τα νούμερα στη πίστα...
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου