Τρελαίνει την παγκόσμια κοινότητα με τα κορδελάκια της η κυβέρνηση Σαμαρά. Όσα λαμβάνουν χώρα σ΄αυτό εδώ το κράτος σούργελο δεν έχουν ταίρι σε ολόκηρο τον πλανήτη. Πάρτε παράδειγμα την ΓΑΔΑ στην Αλεξάνδρας και την Ευελπίδων. Από εδώ λοιπόν ο παγκόσμιος πλανήτης παρακολουθεί σχεδόν σε ζωντανή μετάδοση τους Έλληνες αστυνομικούς, με αμφίεση σούπερ αούα, κουκούλες, κράνη και σπαθιά να συνοδεύουν τους χρυσαυγίτες.
Και την ίδια στιγμή μπροστά στους πάνοπλους αστυνομικούς οι χρυσαυγίτες κλωτσάνε, φτύνουν, ρίχνουν γροθιές στις κάμερες και βρίζουν ότι κινείται. Ποιας σοβαρής χώρας η αστυνομία έχει τόσο παθητική στάση απέναντι σε ανθρώπους που είναι κρατούμενοι;
Ούτε καν η αστυνομία του Πριγκιπάτου του Μονακό, που είναι κάτι μοδίστρες που ξύνουν τ΄αχαμνά τους στον ήλιο, δεν έχουν παρόμοια χαβαλέ συμπεριφορά. Και να σκεφθείτε πως όλα αυτά τα πλάνα φθάνουν-μέσω της τηλεόρασης-στον Λευκό Οίκο, στην γερμανική καγκελαρία και στις ηγεσίες όλου του κόσμου.
Δηλαδή πόσο πιο ρεντίκολο μπορεί να γίνει αυτή η χώρα , πόσο πιο ξεφτίλα, με παρόμοιες εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Επί της ουσίας τώρα, αυτό που συνέβη τα τελευταία 24ωρα δεν είναι τίποτε άλλο από την εκτέλεση του πρωθυπουργού Σαμαρά από το βαθύ (ακροδεξιό) κράτος του κόμματός του. Όταν ο Παύλος Φύσσας είναι ένα ακόμη θύμα (έχουν προηγηθεί μετανάστες) της συγκεκριμένης οργάνωσης, όταν κατ΄ επανάληψη το ΚΙΣ έχει, με ανοικοινώσεις του, υπογραμμίσει την ανησυχία της Εβραικής Κοινότητας της Ελλάδας για τον φόβο που σπέρνουν οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, άντε να πεισθούν οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου τους οποίους εκπλιπαρεί ο Σαμαράς για μια στάλα συμπόνοιας και βοήθειας, ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη από πάσης φύσεως σταγονίδια. Όταν κάποιοι από το στενό περιβάλλον του Σαμαρά με προκλητικές δηλώσεις τους ταίζουν το ακροδεξιό θηρίο, στη τελική το μόνο που επιτυγχάνουν είναι την πολιτική δολοφονία του πρωθυπουργού, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Τσίπρας δείχνει ανώριμος να κυβερνήσει. Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καθόλου τυχαία. Όπως παρατήρησε και ο Πρετεντέρης το "πλυντήριο" της Χρυσής Αυγής που έχει στηθεί κάπου αποσκοπεί. Οι ακροδεξιοί της ΝΔ προφανώς κάνουν τους δικούς τους σχεδιασμούς με απώτερο στόχο που για την ώρα δεν είναι ορατός αλλά τα σημάδια μιας νέας εθνικής τραγωδίας αχνοφαίνονται στο βάθος...

kourdistoportocali.com