Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...Αντώνη...Ο Γιώργος Προκοπάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε.


Περίεργα τα ανοίγματα του Σαμαρά στην Αριστερά. Όλα για την καρέκλα ρε παιδάκι μου...Μπράβο έχουμε να δούμε πολλούς γάμους από συμφέρον βεβαίως βεβαίως. Αντε και καλά στέφανα...
Τον Γιώργο Προκοπάκη, σύμβουλο επιχειρήσεων, χημικό μηχανικό του ΕΜΠ, επέλεξαν τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. για τη θέση του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου του οριστικού φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Ο Γ. Προκοπάκης έχει διδάξει σε πανεπιστήμια (University of Pennsylvania, το 1982, στο SEAS Columbia University και στο NY -1982-88), έχει διατελέσει σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ήταν υποψήφιος με τη “Δράση”. Αρχηγός της ΚΝΕ στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ το 74-78. Πέρασε στο ΕΜΠ από την πίσω πόρτα (όχι μέσω των εισαγωγικών εξετάσεων όπως όλοι οι υπόλοιποι) αλλά ως αθλητής του πόλο. Ευνοούμενος από τότε του συστήματος των αριστερών βοηθών και παρασκευαστών που έδιναν στους Κνιτες τα θέματα των εξετάσεων για να παίρνουν καλούς βαθμούς… Και φυσικά ευνοούμενος του ΔΟΛ, όπου αρθογραφεί τα τελευταία χρόνια για τα προτερήματα της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού, που πολέμησε με λύσσα στα νεανικά του χρόνια.Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με θέματα αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, διαχείρισης πληροφοριών και χρηματοοικονομικά.


Aσχολήθηκε με επενδύσεις τεχνολογίας, θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων.

Στο Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ θα συμμετέχουν ακόμη, ο συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης και η Κατερίνα Ευαγγελάκου, καθηγήτρια σκηνοθεσίας στο τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η τοποθέτηση των μελών του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. θα γίνει άμεσα καθώς εντός της επομένης βδομάδας πραγματοποιείται συνάντηση των νομικών και πραγματογνωμόνων της European Broadcasting Union στην Αθήνα, ως εκ τούτου τα κυβερνητικά στελέχη “καίγονται” να παρουσιάσουν έργο έναντι των δεσμεύσεων που είχαν αναλάβει προ τριμήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου