Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΝΥΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!


Μετά το εισιτήριο «φωτιά» των 25 ευρώ(ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ-Αυτό δεν είναι ρατσισμός κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΟΙΚΟσυμεροντοΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ Πολυτελείας;),  για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, από το 2014 έρχεται λουκέτο, με προσταγή τρόικας, στις 400 υγειονομικές δομές του ΕΟΠΥΥ,  δηλαδή στα πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ, όπου προσφεύγουν μεταξύ άλλων χαμηλοσυνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει στα χέρια του το πρώτο πόρισμα της αρμόδιας στα θέματα υγείας Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα.
 Η συγκεκριμένη επιτροπή δεν καταπιάστηκε με το καυτό θέμα των πολυϊατρείων και με το εάν ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να αποτελεί  μόνο αγοραστή υπηρεσιών ή να παραμείνει και πάροχος, ωστόσο αναμένεται σύντομα και δεύτερο πόρισμα που υποστηρίζει την πρόταση της Task Force για κλείσιμο των υγειονομικών δομών του Οργανισμού.

Έως το Νοέμβριο ο κ. Γεωργιάδης θα πρέπει να έχει λάβει το εν λόγω πόρισμα.

Ο υπουργός, όταν θα έχει και τα δύο πορίσματα, θα πρέπει να κάνει τις δικές του προτάσεις και αλλαγές, ώστε να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό μια ενιαία πρόταση, με στόχο έως το τέλος του έτους να λειτουργήσει ο νέος ΕΟΠΥΥ.






NEWSBEAST.GR, paratiritirio-amarousiou.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου