Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» για να μαζέψουν τους 180!

Υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» για να μαζέψουν τους 180!  


Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Γ. Δραγασάκη στην έναρξη της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, περί επιχειρηματιών φίλων του πρωθυπουργού οι οποίοι με ένα τηλεφώνημά τους μπορούν να αλλάξουν νομοσχέδια, να φέρνουν τροπολογίες κλπ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μάθει και μάλιστα από... πηγές εγκυρότατες ότι:

  • Συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, απ' τα πιο γνωστά μάλιστα ονόματα του χώρου, έχουν ήδη αρχίσει επιχειρήσεις «προσέγγισης» βουλευτών, ώστε να καταστεί δυνατός ο στόχος της συγκέντρωσης των «180» για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να αποφευχθούν έτσι οι πρόωρες εκλογές! Μάλιστα –κατά τις ίδιες πληροφορίες- στην Κουμουνδούρου όχι μόνο πληροφορήθηκαν για τα ονόματα των επιχειρηματιών που παίζουν σε αυτό το «παιχνίδι» που θυμίζει έντονα την περίοδο του 1965, αλλά επίσης έχουν μάθει και τα ονόματα ορισμένων βουλευτών που έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί!
Ενδεικτικά ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε λόγο για βουλευτή εκ των ανεξαρτήτων, προερχόμενο πάντως απ' την ευρύτερη συντηρητική παράταξη, καθώς και για βουλευτή - πάλι εκ των ανεξαρτήτων - αλλά με προέλευση «όχι απ' την κεντροδεξιά».
Συνεπώς οι προειδοποιητικές βολές του Γ. Δραγασάκη δεν αφορούσαν μόνο τα παιχνίδια διαπλοκής τα σχετιζόμενα με νόμους, τροπολογίες και... συναφείς δραστηριότητες, αλλά αφορούσαν επίσης (για να μην πούμε κυρίως) το χοντρό παιχνίδι του ψυχολογικού touching που ήδη ξεκίνησε με βασικό στόχο να κρατηθεί στη ζωή η παρούσα, παραπαίουσα κυβέρνηση όσο το δυνατό περισσότερο, ώστε να... ολοκληρωθούν ορισμένα κρίσιμα deals.
Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ακούσουμε και ονόματα!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου