Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Π. Καμμένος: «Ψεύδεστε ανελλιπώς – Δημιουργείτε νέους ολιγάρχες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καμμένος 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. 
«Συνήθως περιφέρεται στα καφενεία και στο εντευκτήριο, προκειμένου να κάνει παραπολιτικές δηλώσεις», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη μόνιμη απουσία του πρωθυπουργού από την Βουλή. 

Ο Πάνος Καμμένος, επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, υπογραμμίζοντας ότι «πριν από τρία λεπτά, ο υπουργός Οικονομικών, γνωστός στην Βουλή, παλιός συνεργάτης του κ. Σημίτη, Οικονομικών χρησιμοποίησε τη λέξη, με προσοχή θα πληρώνονται οι δόσεις ανελλιπώς», για να προσθέσει ότι «λέει δηλαδή στον ελληνικό λαό ότι τα επόμενα 30 χρόνια θα πρέπει ανελλιπώς να πληρώσει 340 δισ ευρώ. Ανελλιπώς, θα πρέπει το 2020, 2021 και 2022 να πληρωθούν 80 δισ. ευρώ».
«Ανελλιπώς, όμως, το ΔΝΤ χθες στην έκθεσή του ξεκαθαρίζει ότι 25 δις. ευρώ θα είναι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας για το 2015 – 2016. Για ποιο τέλος Μνημονίων λέτε; Θα το βαφτίσουμε το Μνημόνιο με άλλο όνομα; Πέστε το στον ελληνικό λαό», για να προσθέσει ότι «με το Μνημόνιο που έχετε υπογράψει (Σαμαράς – Βενιζέλος), ανελλιπώς, θα συνεχίσει να ελέγχεται η χώρα, ανελλιπώς, από τους επόπτες που έχουν τεθεί στα υπουργεία, μέχρι το 2060. Ψεύδεστε ανελλιπώς κύριοι της κυβέρνησης», για να σχολιάσει ότι θυμίζουν στους πολίτες ότι το Μνημόνιο δεν είναι αυτό που νομίζουν. 
Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν λέει τίποτα για την διαγραφή του χρέους και στηρίζει την πολιτική Μέρκελ για συνέχιση της λιτότητας, την ίδια στιγμή που «δημιουργείτε νέους ολιγάρχες», σημειώνοντας ότι «αυτοί, οι οποίοι έπαιρναν τα δάνεια από τις τράπεζες, οι εκδότες, χωρίς καμία εγγύηση, τα εκατοντάδες εκατομμύρια, για να τα χρησιμοποιούν για καύσιμο λάσπης απέναντι στην αντιπολίτευση, θα λογοδοτήσουν, όπως θα λογοδοτήσουν και αυτοί που τα έδωσαν τα δάνεια». Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος, επεσήμανε ότι εκτός από την κυβέρνηση, ευθύνη έχουν και οι βουλευτές, οι οποίοι παρέχουν με την ψήφο τους το δικαίωμα να κάνει αυτά τα πράγματα. 
Δείτε το video από το enikos.gr: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου