Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ-Π. Παναγιωτόπουλος: «Και εκλογές θα έχουμε και θα χαθούν οι εκλογές αν...»

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή 

Σε ομολογία επικείμενης εκλογικής ήττας προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με αφορμή το κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση Σαμαρά και τις ασκούμενες πολιτικές, οι οποίες δεν φαίνεται να αλλάζουν. 


Ο βουλευτής της ΝΔ, έκανε λόγο για τις φοροελαφρύνσεις, καθώς περιμένει να δει την υλοποίηση των εξαγγελιών Σαμαρά για το συγκεκριμένο θέμα, παρόλο που η τρόικα έχει θέσει «βέτο». «Πνίγεται το μικρομεσαίο νοικοκυριό από την υπερφορολόγηση», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, αφήνοντας αιχμές για την ασκούμενη οικονομική πολιτική τόνισε με νόημα ότι «να σας πω κάτι; Για εμένα που είμαι φιλελεύθερος με κοινωνικό πρόσημο και όχι νεοφιλελεύθερος, είναι κάτι τρομακτικό κόμματα αστικά να τομωρούν ουσιαστικά την αστική ιδιοκτησία. Η ιδιοκτησία είναι το καταφύγιο της ελληνικής οικογένειας». 

Για να μη βγει όμως εντελώς κυβερνητικής γραμμής μια και υπάρχει και η συζήτηση στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος εξαπέλυσε και μια επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς υποστήριξε ότι θα είναι «πολιτική περιπέτεια» αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου