Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Αλλά μην ανησυχείτε γιά τήν Τρόικα ,στο τέλος όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα θα έχουμε συμφωνία…

ναυαγιο
Συγκρινόμενοι με την Αφρική, είμαστε πάρα πολύ καλά, με τη Λετονία – Ρουμανία, είμαστε υποφερτά.
Αν συγκριθούμε όμως με τα Ευρωπαϊκά κράτη που δεν ανήκαν μέχρι πρότινος στο ανατολικό μπλοκ, από άποψη μισθών, παροχών, επιπέδου υγείας, παιδείας, ποιότητας ζωής και προοπτικών, τότε “Καταστρεφόμαστε”, για να καταλάβουν έστω και τώρα οι φίλοι εταίροι, δανειστές, τοκογλύφοι, οτι πιό κάτω, δεν θα τους επιτρέψουμε άλλο να μας σπρώξουν στο όνομα των τάχα “μεταρρυθμίσεων” που μόνο μας διαλύουν και των τιμωρητικών επιταγών που μας εξαθλιώνουν.
Τα μαθήματά μας τα διαβάσαμε και την απόφασή μας την πήραμε.
Λιγότερα δανεικά, αλλαγή ρότας, προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και σχέδιο ανάπτυξης που θα οδηγήσει το συντομότερο σε απεξάρτηση από τα αρπακτικά του ΔΝΤ αλλά και της Ε.Ε που μόνο ενωμένη δεν είναι.
Δεν αποδεχόμαστε το ρόλο του φθηνού Ξενοδόχου και του κακομοίρη παρόχου υπηρεσιών, ούτε του χρήσιμου επιστήμονα – μετανάστη για τον οποίο μας προετοιμάζουν και μας προορίζουν.
Πρέπει ν΄αποφασίσουμε μετά την καταστροφή, ΕΜΕΙΣ, ποιοί θέλουμε να είμαστε, που θέλουμε να πάμε.

Πρέπει να σηκωθούμε στα πόδια μας ΟΛΟΙ καί τα εκατομμύρια των ανέργων και οι αμειβόμενοι με μισθούς χαρτζιλίκια ημιανασφάλιστοι εργαζόμενοι και οι στο όριο της εξαθλίωσης διαβιούντες χαμηλοσυνταξιούχοι.
Ως εδώ και μη παρέκει, πρέπει να είναι η απόφαση όλων μας και η μικροκομματική αντιπαράθεση ώρα είναι να λήξει.
Την πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν την αφορά.
Καθήστε ήσυχα λοιπόν στη γωνιά σας όλοι εσείς οι παραιτημένοι εθελοραγιάδες και τουλάχιστον, μη γίνεστε με κανέναν τρόπο εμπόδιο και τροχοπέδη γι αυτούς, που θα σταματήσουν να το παλεύουν, μονάχα όταν θα είναι νεκροί.
Θά αποδειχτεί ακόμη μιά φορά, πως η ζωή και η Ελλάδα προχωρούν χάρη στην αποκοτιά και το πείσμα αυτών, πού δεν παραδέχονται ήττες.
Κι επειδή περιθώρια αυταπάτης κι εξαπάτησης πια δεν υπάρχουν, η ώρα της κρίσης πλησιάζει.
Ας επιλέξει επί τέλους καθένας μας, το ρόλο που του ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου