Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πρόωρες εκλογές: Οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του λαϊκού αισθήματος και η προπαγάνδα περί Οικουμενικής

Πρόωρες εκλογές: Οι αυτόκλητοι ερμηνευτές του λαϊκού αισθήματος και η προπαγάνδα περί Οικουμενικής

Εκλογές | Ειδήσεις: Πληροφορίες, ειδήσεις και σενάρια για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στο 2017 - Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει για το ξαναζεσταμένο φαγητό μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης 
Τις τελευταίες ώρες εκεί που συζητούσαμε για πρόωρες εκλογέςεπανήλθε ένα ξεχασμένο σενάριο από τα παλιά περί δημιουργίας Οικουμενικής Κυβέρνησης.
Και μάλιστα, το εν λόγω σενάριο διακινείται εντόνως – από στόμα σε στόμα - σε δημοσιογραφικά γραφεία.

Θα μου πείτε πώς προέκυψε πάλι αυτό;
Στην Ελλάδα ζούμε αγαπητοί μου κι όταν τα πράγματα ζορίζουν, τα ορφανά και οι ανεπάγγελτοι του κοινοβουλευτικού βίου πρέπει να διαμορφώσουν συνθήκες πολιτικής επιβίωσης.
Βλέπετε τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και πλέον όλοι μιλούν για σενάρια πρόωρων εκλογών, μέσα στο 2017, αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να επιτύχει μέσα στον επόμενο χρόνο μια γενναία ρύθμιση του χρέους και να βγάλει τη χώρα από την ύφεση.
Την ώρα λοιπόν που σύμπασα η ελληνική κοινωνία αναρωτιέται«αυτοί πότε πέφτουν;», οι... επαγγελματίες άεργοι των Συριζανέλ, αλλά και των υπολοίπων «αστέγων» της Βουλής πρέπει να βρουν ένα άλλο αφήγημα για να διατηρήσουν τις θέσεις και τις καρέκλες τους.
Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών θα είναι για τους ίδιους εφιάλτης, αφού θα ψάχνουν τους ψηφοφόρους με τα κιάλια.
Διαβάζω λοιπόν βαθυστόχαστες αναλύσεις από διαφόρους αυτόκλητους ερμηνευτές του λαϊκού αισθήματος οι οποίοι διατείνονται πώς ο λαός δεν θέλει εκλογές, αλλά θέλει, λένε, συναίνεση!

Με το γνωστό βερμπαλισμό και την ημιμάθεια που τους διακρίνει, πετούν στον αέρα μια «συναίνεση» και μια «εθνική συνεννόηση» και νομίζουν ότι καθάρισαν...
Μάλιστα, όπως μαθαίνω έχουν βρει και πρωθυπουργό. Έχουν μοιράσει τα υπουργεία ανάλογα με τις συμμαχίες που έχουν στο μυαλό τους και την έχουν ήδη έτοιμη την κυβέρνηση.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε λοιπόν ότι ο λαός δεν θέλει ξεκάθαρες λύσεις, αλλά κυβερνήσεις «αγνώστου» πατρός!
Κούνια που σας κούναγε.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι πολίτες θα δεχθούν αδιαμαρτύρητα, «φορετούς» πρωθυπουργούς μαριονέτες, απλά κοιμούνται όρθιοι.
Όμως η ουσία της υπόθεσης είναι αλλού.
Για άλλη μια φορά δηλαδή, σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο για τη χώρα οι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο δεν θέλουν να ψηφίσει ο λαός.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Όσοι διακινούν τα παραπάνω σενάρια προσφέρουν βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί εκλογές αυτή την περίοδο που δημοσκοπικά βρίσκεται στα... τάρταρα.
Όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν το μείζον πρόβλημα της χώρας είναι η πολιτική αστάθεια και το έλλειμμα απόλυτης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας σε κυβερνητικό επίπεδο.
Είναι λοιπόν προφανές ότι κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν αυτή την κατάσταση.
Παθαίνουν αναφυλαξία όταν ακούν τις έννοιες της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Θα τους απαντήσει όμως ο λαός.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου